𝗦𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁𝘀𝗸𝗶 𝗱𝗼𝗺 𝗔𝗻𝘁𝗮𝗹𝗶𝗷𝗮 – 𝗶𝗱𝗲𝗮𝗹𝗻𝗼 𝗼𝗱𝗿𝗲𝗱𝗶𝘀̌𝘁𝗲 𝘇𝗮 𝗸𝘃𝗮𝗹𝗶𝘁𝗲𝘁𝗮𝗻, 𝘂𝗴𝗼𝗱𝗮𝗻 𝗶 𝗶𝗻𝘀𝗽𝗶𝗿𝗮𝘁𝗶𝘃𝗮𝗻 𝘀𝘁𝘂𝗱𝗲𝗻𝘁𝘀𝗸𝗶 𝘇̌𝗶𝘃𝗼𝘁

Studentski dom Antalija u sklopu Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru predstavlja jedan od najmodernijih studentskih domova u regiji, kreativno i inspirativno dizajniran, te ispunjen elegancijom i stilom. Smješten je na idealnoj lokaciji u krugu univerzitetskog kampusa u blizini zgrada u kojima su smješteni fakulteti i univerzitetski studiji Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru.

📎 Studentski dom Antalija se prostire na pet spratova, koji sadrže 21 moderno osmišljen i uređen apartman. Svaki apartman je pažljivo dizajniran kako bi zadovoljio sve potrebe studenata. Raspored apartmana uključuje četiri dvokrevetne soba, prostrani dnevni boravak sa trpezarijom, prostorom za učenje i druženje, potpuno moderno opremljenu kuhinju, napredan sistem grijanja i hlađenja, toalet i prostrano kupatilo, balkon sa panoramskim pogledom, kao i lift koji olakšava pristup svakom spratu.

📍 Pored udobnosti, Studentski dom Antalija će studentima pružiti vrhunski kvalitet žvota. Svaka smještajna jedinica je izrađena sa posebnom pažnjom i opremljena najkvalitetnijim namještajem kako bi se studenti osjećali ugodno i inspirativno. Prostrane sobe su tokom cijelog dana ispunjene prirodnom svjetlošću i pružaju savršen ambijent za produktivno učenje i kreativnost.

☕️ Studentski dom nudi i dodatne sadržaje, kao što je moderni restoran u sastavu doma, a studenti će moći uživati u raznovrsnim hladnim i toplim jelima, po pristupačnim cijenama, kao i u dva obližnja restorana, koji se također nalaze u kampusu Univerziteta, što će svakako obogatiti svakodnevni život studenata.

👨🏽‍⚕️ Zdravlje studenata također predstavlja jedan od prioriteta, te je dom opremljen studentskom ambulantom i psihološkim savjetovalištem, koji pružaju medicinske usluge i brinu se o zdravstvenoj sigurnosti stanara.

Jedna od najznačajnijih prednosti Studentskog doma Antalija je njegova lokacija koja omogućava brz pristup fakultetima, ali i brojnim društvenim sadržajima u gradu Mostaru.