POZIVAMO RUKOVODSTVO UNIVERZITETA DA DJELIMA POKAŽU DA SU NAJBOLJI STUDENTI NAŠA NAJVEĆA SNAGA

S obzirom da je danas održana svečana ceremonija dodjele nagrade rektora, te da su se mnogi riječima osvrnuli na činjenicu kako su najbolji studenti naša najveća snaga i naša budućnost, kako je glasio opis službene objave na stranicama Univerziteta, ovim putem kao Unija studenata – krovna studentska organizacija na Univerzitetu „Džemal Bijedić“ pozivamo rukovodstvo i menadžment Univerziteta da podrže upućenu Inicijativu Unije studenata o oslobađanju plaćanja upisnine i školarine dobitnika priznanja „učenik generacije“ i najboljih studenata.

Podsjećamo javnost da je Unija studenata ranije uputila Inicijativu da se najbolji studenti među nama, kao i dobitnici priznanja „učenik generacije“ oslobode plaćanja upisnine i školarine, što bi bila najbolja promocija našeg Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru, koji ovih dana proslavlja veliki jubilej – 44. godišnjicu od svog osnivanja i rada.

Pozivamo prvenstveno članove Senata, rektora, prorektore i dekane fakulteta, kao i članove Upravnog odbora, da podrže našu inicijativu i tako konkretnim djelima pokažu kako su studenti naša najveća snaga i naša budućnost, kao što stoji u objavi Univerziteta „Džemal Bijedić“ u Mostaru.

Društvene platforme

FB IN MAIL YT LI

UN

Kalendar

Februar 2021
P U S Č P S N
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728