Potpisan Sporazum o saradnji sa Međunarodnim aerodromom Mostar

✈️ Studenti, nastavno i nenastavno osoblje Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru od danas će moći kupiti karte za avionsku liniju Mostar-Zagreb-Mostar uz popust od 15% što je rezultat potpisivanja Sporazuma o saradnji između Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru i Međunarodnog aerodroma Mostar.

📍 Sporazum je u ime Univerziteta potpisala rektorica prof. dr. Alena Huseinbegović, te u ime Međunarodnog aerodroma Mostar v.d. direktor Marko Đuzel i izvršni direktor Ibrica Berberović.

 👨‍🎓👩‍🎓Inicijativu za pokretanje saradnje i potpisivanje sporazuma pokrenuli su studenti Univerzitetskog studija Dizajn interijera Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru, Edisa Medar, Nedim Repeša i Omar Nezirić u okviru nastavnog predmeta “Uvod u marketing”.

“Drago nam je da smo uspjeli dogovoriti olakšice za sve naše kolege studente i studentice, kao i za naše profesore i administrativno osoblje Univerziteta, te se nadamo da ćemo dati doprinos većem izboru međusobnih posjeta na relaciji Mostar – Zagreb, s obzirom da su navedeni gradovi bogati kulturnim, historijskim i obrazovnim vrijednostima” poručili su studenti.

📝 Inače, pored popusta za studente, nastavno i nenastavno osoblje Univerziteta “Džemal Bijedić” u Mostaru, Sporazum propisuje i realizaciju zajedničkih aktivnosti u narednom periodu, posjetu studenata prostorijama mostarskog aerodroma, kao i međusobne promotivne aktivnosti.